Bedrijfsprofiel

Veenstra & Stroeve

Veenstra & Stroeve is prefab specialist. Wij zijn een jonge, professionele en groeiende organisatie,  gespecialiseerd in de vervaardiging en montage van prefab houten bouwproducten. Denk daarbij aan o.a. scharnierkappen,  prefab dakelementen, gevelelementen, binnenspouwbladen en dakkapellen. Onze mensen zijn vanaf de start van een project betrokken en staan tijdens het bouwproces voortdurend in contact met onze opdrachtgevers. De essentie van ons werk. Zo kunnen wij snel en flexibel inspelen op de verschillende bouwfasen. Zowel wat betreft werkvoorbereiding, productie, logistiek, transport als montage van onze dakelementen en overige prefab producten. Dat maakt onze eindproducten nog professioneler en volledig afgestemd op de wensen van onze klanten.

We gaan open en eerlijk om met onze opdrachtgevers en met elkaar, binnen een informele cultuur. Bij Veenstra & Stroeve werken zo’n 75 fulltime medewerkers. Onze jaaromzet bedraagt ca. 12 miljoen euro en ons bedrijf is KOMO- en FSC-gecertificeerd.


Onze mensen

De professionals van Veenstra & Stroeve hebben hart voor hun vak. Ze beschikken niet alleen over de juiste scholing, maar zijn ervaren in de prefab industrie, deskundig en voelen zich thuis in onze informele organisatie. Wij werken met korte lijnen, waardoor alle medewerkers op de hoogte zijn van de voortgang van een project. Veenstra & Stroeve is gevestigd in een ruime nieuw gebouwde productiehal met kantoren op het industrieterrein te Assen.


Onze opdrachtgevers

Professionele bouwers - groot en klein - uit geheel Nederland werken graag met ons samen. Dit betekent dat wij graag onze prefab producten leveren voor een de seriematige grotere woningbouw. Maar ook voor een enkele woning stellen wij onze expertise ter beschikking. Of dat nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Compleet met montage op de bouw en het leggen van de dakpannen. Veenstra & Stroeve gaat een uitdaging niet uit de weg, als het gaat om speciaal gevormde elementen, zoals gebogen wanden of ronde daken, constructies met I-liggers of elementen voorzien van een kreupele stijl. Enkele voorbeelden hiervan - zoals het Art Deco theehuis in Noordwijk en de ronde daken voor het project in Tholen- treft u aan bij onze referentieprojectenMeer weten over onze prefab producten? Neem contact met ons op.