Onze prefab dakkapellen
sluiten naadloos aan in uw
bouwproject
Dakkapellen
Maatvoering is de basis van
onze prefab producten
Dakelementen
De wanden moeten perfect
passen in het project. Dat is ons vak!
Prefab Wanden
Dakkapellen
Dakelementen
Prefab Wanden

Veenstra & Stroeve

Prefab daken specialist!

"Prefab dakendakelementen of kappen? Begeleiding van tekentafel tot oplevering. Betrokken bij het totale bouwproces. Deskundig en gemotiveerd personeel. Afspraak is afspraak. Scherpe prijzen. KOMO- en FSC-gecertificeerd ®. Jarenlange ervaring....."

Dit soort kreten komt u ongetwijfeld vaak tegen. Om onszelf voor te stellen, laten we de vanzelfsprekendheden achterwege:
Veenstra & Stroeve levert professionele prefab dakendakkapellen, binnenspouwbladen, wanden, bergingen en goten. Zowel standaard producties als speciale vormen, bijvoorbeeld ronde daken, steeds vaker inclusief montage op de bouw. We zijn continu in beweging: In 2011 verhuisden we naar onze nieuwe bedrijfshal met kantoren in Assen, met meer productiecapaciteit en een slimme routing. Verregaande automatisering en CNC-aangestuurde machines zorgen sinds 2013 dat we nog efficiënter en flexibeler kunnen werken voor onze opdrachtgevers. In 2014 is de eerste stap naar verdere uitbreiding gezet met 5500m2 extra fabrieksterrein en 2015 is het jaar waarin we een tweede productiehal in gebruik nemen. Welkom bij Veenstra & Stroeve, de specialist in prefab daken!

Lees verder

Flexibiliteit

Marcel Stroeve:

"Flexibiliteit is de rode draad binnen onze organisatie!"

Vakmanschap

Ben jij een goede vakman?

Dan komen we graag met je in contact!


Bel Anton Veenstra: 0592 - 30 91 10

Veenstra & Stroeve

Bekijk hier onze bedrijfsfilm


Recente projecten

Een kleine greep uit onze recente projecten

Plan Melchior Vinkenplein Bilthoven

In 2015 heeft Veenstra & Stroeve voor Bébouw Midreth een mooi project in Bilthoven uitgevoerd. Gebogen daken met 2 soorten bekleding, en bijpassende dakkapellen

Bekijk project
Renovatie 43 woningen Holten

In 2015 heeft Veenstra & Stroeve wederom een mooi renovatieproject voltooid. 43 woningen zijn in Holten in rap tempo voorzien van een nieuwe buitenschil, waarbij Veenstra & Stroeve de prefab dakelementen heeft geleverd. Na een inmeetsessie en een proefwoning is de bouw zeer voorspoedig verlopen

Bekijk project
De Torenvalk Laren

Voor Bouwbedrijf Stout hebben we in 2015 een uniek project neergezet. Project De Torenvalk bestaat uit 3 blokken, en deze kregen elk een uniek gebogen dakontwerp. Deze werden op de bouw voorzien van een rieten dakbedekking.

De uitvoering van het ontwerp is zeer geslaagd en heeft zelfs de voorpagina van de CoBouw gehaald.

Bekijk project