Prefab dakelementen

Prefab dakelementen produceren wij vooral seriematig: efficiënt en deskundig. In de woning- en utiliteitsbouw past men steeds vaker prefab daken toe. Het gebruik van deze dakelementen levert dan ook een aanzienlijke bouwtijdverkorting op.
De prefab dakelementen worden ook wel geproduceerd onder de naam scharnierkap, klapdak of systeemkap. 
In onze moderne productieruimtes in Assen assembleren wij de prefab dakelementen, al dan niet in combinatie met hsb wanden, dakkapellen etc. efficiënt en binnen de door u gewenste planning. Het uitgangspunt van deze daken is een scharnierkap waarvan de constructieve dragende delen van muurplaat tot nok lopen, eventueel ondersteund door tussensteunpunten. 

Prefab specialist

Veenstra & Stroeve staat al jaren bekend om haar hoge kwaliteit prefab daken voor een breed scala aan opdrachtgevers in geheel Nederland.  Naast daken, prefabriceren we ook binnenspouwbladen, gevelelementen en dakkapellen. Een uitdaging gaan we niet uit de weg. Want ook voor speciale vormen - zoals villapark Dalemburgh in Gorinchem en Vlijmen en de Torenvalk in Laren kunt u terecht bij Veenstra & Stroeve: de specialist in prefab dakelementen.