Prefab daken

Prefab daken worden toegepast in zowel woning- als utiliteitsbouw. Het gemak van deze professioneel geprefabriceerde dakelementen zorgt immers voor een forse tijdsbesparing op de bouw. Maar ook voor de eindgebruikers heeft een zogeheten scharnier- of klapdak tal van voordelen. Denk daarbij aan geluidsisolatie, brandveiligheid en duurzaamheid. Veenstra & Stroeve levert geprefabriceerde daken, dakkapellen en andere prefab producten - zoals binnenspouwbladen en gevelelementen - voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in heel Nederland. Steeds vaker werken wij met onze opdrachtgevers samen volgens de BIM-methode. We begeleiden graag het complete traject, dus indien gewenst ook inclusief het monteren van de prefab daken op de bouw.

Prefab daken in eigen productie

In onze eigen, moderne productieruimtes in Assen fabriceren wij o.a. deze prefab daken op maat voor elk gewenst project en in elke uitvoering. Daar wordt direct rekening gehouden met o.a. dakvensters en dakkapellen. De daken worden ontworpen met geïntegreerde hoek- en kilkepers, tengels, panlatten en hijsvoorzieningen. Het dak is klaar voor snelle montage op de bouwplaats en het leggen van de dakpannen. We verpakken de elementen vakkundig in krimpfolie en transporteren ze naar de diverse bouwplaatsen in het land. 
Vrijblijvende offerte of uitgebreide rondleiding in onze productiehallen? Neem contact met ons op voor meer informatie over fabricage en montage van prefab daken.