Prefab Producten

Steeds meer bouwondernemers én particulieren kiezen voor prefab producten. De voordelen zijn immers legio. Zo bespaart u o.a. tijd gedurende de bouw, zijn de woningen sneller wind- en waterdicht, vereenvoudigt en versnelt u de eindmontage op de bouw. Veenstra & Stroeve levert professionele prefab daken, dakkapellen, binnenspouwbladen, wanden, bergingen en goten

De basis van een systeemkap is veelal een sporenkap. De constructieve dragende delen lopen door van goot naar nok, eventueel ondersteund door tussensteunpunten. Deze prefab daken noemt men ook wel scharnierdaken of klapdaken.

Prefabricage is een proces in de bouw waarbij materialen van tevoren in een fabriek of werkplaats tot elementen worden gemaakt, waarna deze naar de bouwplaats worden getransporteerd en aldaar worden verwerkt. (Wikipedia)

Veenstra & Stroeve fabriceert professionele prefab bouwproducten. Elementen van hout die meestal tijdens de ruwbouw van een woning worden gemonteerd. Het gaat daarbij niet alleen om prefab hellende en platte daken, dakkapellen, bergingen en goten maar ook om prefab oplossingen voor vloeren en wanden. Veenstra & Stroeve is dé specialist in prefab. Wij zetten onze expertise graag in om voor uw situatie de perfecte oplossing te bieden.

Wij leveren maatvaste prefab bouwproducten zowel voor groot- als kleinschalige projecten, voor nieuwbouw en renovatie als voor complexe en gestandaardiseerde constructies. Indien gewenst, compleet met montage op de bouw. Veenstra & Stroeve produceert haar prefab bouwproducten onder KOMO en is bovendien FSC-gecertificeerd.