Binnenspouwbladen

Een binnenspouwblad – ook wel binnenblad genoemd -, is de binnenste muur van een spouwmuur.

Het gemak van prefab binnenspouwbladen

Bouwen met binnenspouwbladen biedt verschillende voordelen, zoals een vlotte doorlooptijd waardoor de woning snel wind- en waterdicht is. Daarbij voorkomt u vochtproblemen zoals schimmelvorming. En de hoge Rc-waardes gaan niet ten koste van het vloeroppervlak.

Aansluitingen binnenspouwbladen

In de gevelconstructie is een goede luchtdichting van groot belang. Deze wordt in de meeste gevallen gerealiseerd in het binnenspouwblad. Vanzelfsprekend worden er hoge eisen gesteld aan alle aansluitingen en constructieonderdelen, maar ook aan de binnenspouwbladen zelf. Dat is het vak van Veenstra & Stroeve. We denken met u mee over de constructie, en de beste oplossing voor de verschillende aansluitingen. Uw binnenspouwbladen voldoen uiteraard gegarandeerd aan alle actuele kwaliteitseisen. 

Compleet afgewerkte binnenbladen 

Veenstra & Stroeve adviseert over de meest efficiënte oplossing voor uw project en maakt samen met u een passende planning. De binnenspouwbladen worden in onze eigen CNC-gestuurde productieruimte in Assen volledig geprefabriceerd en gemonteerd. Indien gewenst, compleet met beglaasde en afgelakte kozijnen. Naast deskundig advies, mag u rekenen op maatvaste binnenbladen. En onze vaste transporteurs zorgen ervoor dat alle materialen op het juiste tijdstip en goed beschermd op de bouwplaats arriveren.

Vrijblijvende offerte of advies over binnenspouwbladen?