Gevelelementen

Met prefab houten gevelelementen kan zowel de voor- als achterzijde van een woning razendsnel worden opgezet. De afwerking van de gevel kan direct beginnen. En de woning of het gebouw krijgt zijn eigen, specifieke ‘gezicht’. En de lichte constructie biedt technisch en financieel tal van voordelen.
Wij produceren deze gevelelementen vrijwel volledig geautomatiseerd in onze fabriek in Assen. Dankzij onze nieuwe CNC-gestuurde productiestraat garanderen wij exacte maatvoering. Efficiënt en snel, binnen de afgesproken condities en leveringstijden. 

Gevelementen op maat

Elk project is maatwerk. Wij voorzien de elementen en dakkapellen indien gewenst eveneens van afgelakte en beglaasde kozijnen. En zo is de gevel snel wind- en waterdicht. Ook voor de productie van gevelelementen begeleiden wij uw project graag van schets tot en met oplevering. Indien gewenst, verzorgen wij ook professionele montage op de bouw. Door een uitgebreide samenwerking met alle partners werken we samen aan een vlot en adequaat bouwproces. 

Prefab gevelelementen

Benieuwd naar onze aanpak? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze fabriek in Assen. Wij geven u graag uitleg en maken een vrijblijvende offerte voor de prefab gevelelementen van uw project.