Prefab wanden

Prefab wanden vormen – naast daken en dakkapellen - een belangrijk deel van het prefab aanbod van Veenstra & Stroeve. Deze wanden komen in alle mogelijke benamingen en toepassingen voor. Denkt u aan: voorzetwanden, dragende en niet dragende binnen- en buitenwanden, hsb wanden, binnenspouwbladen en gevelvullende elementen. Ook grootschalige houtskeletbouw valt onder deze noemer.
Naast de vele mogelijkheden in beplating en isolatie bouwen wij – indien gewenst - de beglaasde en afgelakte kozijnen in onze fabriek voor u in. Dat doen we in onze productieruimten in Assen, die hiertoe volledig geoutilleerd en geconditioneerd zijn. Zodat de prefab wanden klaar zijn voor plaatsing op de bouw. Zoals u van een prefab specialist mag verwachten, zijn we KOMO- en FSC-gecertificeerd.

Prefab wanden die perfect passen

Onder de specialere uitvoeringen vallen o.a. gebogen wandelementen en elementen opgebouwd uit I-liggers. Door deze constructie kan een extreem hoge isolatiewaarde behaald worden.
Het is natuurlijk essentieel dat de prefab wanden perfect passen in uw project. Onze hsb wanden worden - net als onze overige prefab producten - met professionele 3D-software uitgewerkt en geproduceerd in onze digitaal aangestuurde fabriek. 
Meer weten over onze prefab wanden? Neem gerust contact met ons op.