Binnenspouwbladen

Een binnenspouwblad – ook wel binnenblad genoemd – is de binnenste muur van een spouwmuur.


Het gemak van prefab binnenspouwbladen

Door prefab binnenspouwbladen toe te passen, versnelt u de doorlooptijd op de bouw en is de woning snel wind- en waterdicht. Maar er is meer. Want vochtproblemen zoals schimmelvorming worden voorkomen. En de hoge RC-waardes gaan niet ten koste van het vloeroppervlak.


Aansluitingen binnenspouwbladen

In de gevelconstructie is een goede luchtdichting heel belangrijk. Vanzelfsprekend worden er hoge eisen gesteld aan alle aansluitingen en constructieonderdelen, maar ook aan de binnenspouwbladen zelf. We denken – samen met onze eigen constructeur – mee over de constructie. En we adviseren over de beste oplossing voor de verschillende aansluitingen. Dat zijn Veenstra & Stroeve binnenspouwbladen: en die voldoen gegarandeerd aan alle actuele kwaliteitseisen. 


Compleet afgewerkte binnenbladen 

Ons team maakt samen met u een passende planning. We fabriceren en monteren de binnenspouwbladen in onze CNC-gestuurde zagerij en moderne productiehallen. Dat kan compleet met beglaasde en afgelakte kozijnen. Onze binnenbladen zijn gegarandeerd maatvast. Onze slogan is niet voor niets: ‘perfectie in prefab’.

Vrijblijvende offerte of advies over binnenspouwbladen?