Gevelelementen

Met prefab gevelelementen wordt zowel de voor- als achterzijde van een woning razendsnel opgezet. De afwerking van de gevel kan direct beginnen. En de woning of het gebouw krijgt zijn eigen, specifieke ‘gezicht’. De lichte constructie heeft zowel technische als financiële voordelen. Efficiency in optima forma!
Wij produceren dagelijks tal van gevelelementen in onze productiehallen. Met de CNC-gestuurde zagerij garanderen wij exacte maatvoering. Strak werk. Efficiënt en snel, precies zoals afgesproken. Dat zijn de herkenbare Veenstra & Stroeve gevelelementen!

Gevelelementen op maat

Wij voorzien de prefab elementen en dakkapellen indien gewenst ook van afgelakte en beglaasde kozijnen. En zo is de gevel snel wind- en waterdicht.

Zoals voor al onze prefab producten geldt: we begeleiden uw project van schets tot en met oplevering. We monteren, als u dat wenst, de gevelelementen op de bouwplaats. In een optimale samenwerking met alle partners werken we zo, o.a. via de BIM-methode, samen aan een vlot en adequaat bouwproces. Zodat u snel ‘onder de pannen’ bent!


Gevelelementen bekijken?

Benieuwd naar onze aanpak en de échte Veenstra & Stroeve prefab elementen? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze fabriek. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor de prefab gevelelementen van uw project.