Prefab daken

Prefab daken zijn razend populair in zowel woning- als utiliteitsbouw. Deze daken kunnen immers binnen een dag gemonteerd worden. En dat betekent een forse tijdsbesparing op de bouw. Maar ook voor eindgebruikers heeft een zogeheten scharnier- of klapdak tal van voordelen. Denk daarbi jaan geluidsisolatie, brandveiligheid en duurzaamheid. 

Veenstra & Stroeve levert geprefabriceerde daken, dakkapellen en andere prefab producten – zoals binnenspouwbladen en gevelelementen – voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in heel Nederland. Wij werken met onze opdrachtgevers samen volgens de BIM-methode. En we gaan voor perfectie in prefab. Door het complete traject, van schetsontwerp tot en met het monteren op de bouw, te begeleiden.


Prefab daken in eigen productie

In onze moderne productieruimtes fabriceren wij o.a. deze prefab daken op maat. Voor elk gewenst project en in elke uitvoering. We houden direct rekening met o.a. dakvensters en dakkapellen. De daken worden ontworpen met geïntegreerde hoek- en kilkepers, tengels, panlatten en hijsvoorzieningen. Het prefab dak is klaar voor snelle montage op de bouwplaats en het leggen van de dakpannen. We verpakken de elementen vakkundig in krimpfolie en transporteren ze naar de diverse bouwplaatsen in het land. 
Vrijblijvende offerte of rondleiding in onze productiehallen? 

Neem contact met ons op voor meer informatie over fabricage en montage van prefab daken.