Prefab producten

Steeds meer bouwondernemers én particulieren kiezen voor prefab producten. De voordelen zijn immers legio. Zo bespaart u o.a. tijd gedurende de bouw, zijn de woningen sneller wind- en waterdicht, vereenvoudigt en versnelt u de eindmontage op de bouw. Veenstra & Stroeve levert professionele prefab dakendakkapellenbinnenspouwbladenprefab wandenbergingen en goten

De basis van een systeemkap is veelal een sporenkap. De constructieve dragende delen lopen door van goot naar nok, eventueel ondersteund door tussensteunpunten. Deze prefab daken noemt men ook wel scharnierdaken of klapdaken.

Professionele prefab producten

Veenstra & Stroeve fabriceert professionele prefab bouwproducten. Elementen van, veelal duurzaam, hout die meestal tijdens de ruwbouw van een woning worden gemonteerd. Het gaat daarbij niet alleen om prefab hellende en platte daken, dakkapellen, bergingen en goten maar ook om prefab oplossingen voor vloeren en wanden. Veenstra & Stroeve is dé specialist in prefab. Wij zetten onze expertise graag in om voor uw situatie de perfecte oplossing te bieden.

Prefab compleet

Wij leveren maatvaste prefab bouwproducten zowel voor groot- als kleinschalige projecten, voor nieuwbouw en renovatie als voor complexe en gestandaardiseerde constructies. Indien gewenst, compleet met ingebouwde dakramen, beglazing, afgelakte kozijnen, EPDM-dakbedekking en montage op de bouw. Veenstra & Stroeve produceert haar prefab bouwproducten onder KOMO en is bovendien STIP- en FSC®-gecertificeerd.

Prefab bouwers

Professionele bouwers – groot en klein – uit geheel Nederland werken graag met ons samen. We leveren onze prefab producten hoofdzakelijk voor de seriematige grotere woningbouw. Maar ook voor een enkele woning stellen wij onze expertise ter beschikking.

Speciale vormen prefab daken

Veenstra & Stroeve gaat een uitdaging niet uit de weg, als het gaat om speciaal gevormde elementen, zoals gebogen wanden of ronde daken, constructies met I-liggers of elementen voorzien van een zogeheten ‘kreupele stijl’. Enkele voorbeelden treft u aan bij onze referentieprojecten.

Ons motto is niet voor niets: ‘perfectie in prefab’ – en dat laten we u graag zien! 

Lees ook het artikel in het blad Steildak over één van onze referentieprojecten.

Benieuwd naar onze prefab producten?