Prefab wanden

Prefab staat voor gemak. Onze prefab wanden zijn – naast daken en dakkapellen – dan ook niet voor niets al jaren populair. Ze worden ook wel voorzetwanden, dragende en niet dragende binnen- en buitenwanden, hsb wanden, binnenspouwbladen en gevelvullende elementen genoemd.

Naast de vele mogelijkheden in beplating en isolatie bouwen wij – indien gewenst – de beglaasde en afgelakte kozijnen in onze modern uitgeruste fabriek voor u in. De prefab wanden zijn klaar voor plaatsing op de bouw. Zoals u van een prefab specialist mag verwachten voldoen onze wanden aan alle eisen: we zijn KOMO- en STIP-gecertificeerd en kunnen projecten volledig FSC®-gecertificeerd uitvoeren.

Prefab wanden die perfect passen

Onder de speciale uitvoeringen vallen o.a. gebogen wandelementen en elementen opgebouwd uit I-liggers. Door deze constructie behalen we een extreem hoge isolatiewaarde.
Het is natuurlijk essentieel dat de prefab wanden perfect passen in uw project. Onze hsb wanden werken – zoals al onze prefab producten – met professionele 3D-software uit en produceren we in onze digitaal aangestuurde fabriek. 


Benieuwd naar het verschil tussen een ‘gewone’ en een Veenstra & Stroeve prefab wand?