Scharnierkappen

De basis van een scharnierkap / scharnierdak is meestal een sporenkap. De constructieve dragende delen lopen door van muurplaat tot nok, eventueel ondersteund door tussensteunpunten.
Veenstra & Stroeve prefab scharnierkappen worden in onze productiehallen geassembleerd, volledig op maat voor uw project. Pas na zorgvuldige controles verpakken we de kap stevig in krimpfolie en geven onze vaste vervoerders opdracht richting uw bouwplaats , waar dan ook in Nederland, te rijden. Daar aangekomen kan de scharnierkap nog dezelfde dag geplaatst worden. Laat u dit ook liever aan professionals over? Mensen die dagelijks werken aan perfectie in prefab? Laat het ons weten, dan zetten we ons vaste montageteam voor u in.

Scharnierkappen die passen

Prefab is precisiewerk. Dankzij onze geavanceerde CNC-machinestraat passen de prefab dakelementen perfect in uw project. Dat garanderen we. Want we hebben een naam hoog te houden. Veenstra & Stroeve is immers niet voor niets dé specialist in prefab scharnierkappen, hsb elementendakkapellenbinnenspouwbladen, etc.

Ook het verschil maken met een Veenstra & Stroeve scharnierkap?